Accesarea sau folosirea acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii de utilizare.

www.aive.ro este un site proprietate a societatii ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  este inregistrata la Registrul Comertului sub CIF 32641836, Strada Cuza Voda Nr 8, Pitesti, Arges, cont bancar RO 09 BUCU 1091215965950 RON deschis la Alpha Bank, Pitesti

Va recomandam citirea cu atentie a sectiunii „ Termeni si Conditii ”, in cazul in care doriti sa utilizati acest site, iar in situatia in care nu acceptati termenii si conditiile acestuia, sa nu folositi acest site.

Inregistrarea –

Pentru a plasa comenzi pe site-ul www.aive.ro, trebuie sa va inregistrati prin crearea unui cont de utilizator. Pe parcursul inregistrarii contului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Pentru cei care vor sa utilizeze site-ul www.aive.ro , acestia trebuie sa isi aleaga un nume de utilizator si o parola, pe care trebuie sa le pastreze in siguranta. In cazul in care le uita au optiunea de a le recupera, urmand pasii mentionati pe site.

Securitatea Datelor Personale –

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt utilizate pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a factutilor, precum si a diferitelor promotii organizate si ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES . Nu vom face publice sau nu vom vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Refuzarea unei comenzi –

In cazul in care o comanda este refuzata sau nu poate fi onorata, veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Aceasta situatie se poate intampla din urmatoarele motive:

– produsul comandat sa nu mai fie in stoc sau sa nu mai fie fabricat de catre furnizor

– daca plata dumneavoastra se face cu cardul sau prin transfer bancar si nu a fost finalizata

– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

– nu prezentati seriozitate – in trecut ati facut comenzi si nu le-ati ridicat, le-ati refuzat fara un motiv plauzibil, nu ati complectat datele reale, etc.

– nu aveti varsta legala

Promotii si concursuri –

ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Cei care doresc sa participe la promotiile si concursurile organizate de ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  vor fi instiintati pe site despre aceste regulamente. De asemenea , nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Acest fapt se poate datora fluxului de productie si sau de aprovizionare din partea colaboratorilor nostri.

Copyright –

Elementele urmatoarele sunt proprietatea ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  , fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor: continutul site-ului www.aive.ro, designul, fotografiile, datele cuprinse in cadrul site-ului precum si Produsele (manualele). Utilizarea oricarui element care este cuprins in site-ul www.aive.ro, fara acordul companiei ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  , se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limita de responsabilitate –

ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  nu se face responsabila pentru prejudicii rezultate din utilizarea informatiei prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care potconduce la orice tip de pierderi.

Dispozitii finale –

Asupra termenilor si conditiilor, precum si asupra site-ul www.aive.ro pot intervenii modificari, fara a fi necesar ca ASOCIATIA AUTISM, TERAPIE, SPORT SI ARTE-ARGES  sa faca notifcare in acest sens.